Autor: Ivana Grujić/ Objavljeno: 19.12.2019/2 minuta čitanja 

RADIONICE

Probudi kreativnost u sebi na besplatnim radionicama Kreativnog centra Tivat!

Koliko je prošlo od kada si posljednji put crtala ili slikala? Da li se sjećaš kada si poslednji put napravila neki kreativan odjevni ili drugi predmet, baš po tvom ukusu? Ukoliko je odgovor na ova pitanja: “odavno” ili “ne pamtim”, a želiš da stvaralaštvo ponovo postane dio tvoje svakodnevice, na pravom si mjestu. 

Pozivamo te da nam se pridružiš na besplatnim kreativnim radionicama koje se svake sedmice, utorkom i četvrtkom održavaju u Domu kulture “Josip Marković” u Donjoj Lastvi.  

Za sve one koji bi najprije željeli da oplemene svoj duh i pripreme se za kreativni proces na jedan malo drugačiji način, pripremili smo radionice Yoge i Meditacije koje se održavaju utorkom od 14:30h do 16h i četvrtkom od 8:00h do 9:30h. 

Da lako savladaš vještinu Yoge i Meditacije, pomoći će ti Dragana Mladenović, sertifikovana trenerica “Art Of Living Fondacije”.

Kad smo se rodili svi smo bili radosni i nekako optimistični. Prosto takvo je biće čoveka i onda se javlja i prirodna želja da se to stanje sreće, koja se preliva, podeli sa drugima. 

Od tog optimizma i želje da i drugi ljudi osete taj mir, da osete tu blagodet, da osete tu korist, osmeh koji je prisutan u životu, dolazi se do potrebe i želje da se sve ono što smo dobili podeli sa drugima. Da se to iskustvo prenese dalje i da se da i drugima mogućnost da može da se živi na drugačiji način.”, navela je Dragana u intervjuu za naš portal.

Nakon što u utorak opustiš telo i pripremiš ga za nove stvaralačke izazove, predlažemo da se iz velike sale Dom-a za kulturu “Josip Marković”, preseliš u prostoriju gdje te čeka mnoštvo kamenčića, školjki, vunice, boja i bojica, spremnih da od njih napraviš najnevjerovatnije, inspirativne kreacije. 

Utorkom od 16h do 20h svoje umijeće pokaži na radionici oslikavanja prirodnih materijala, koje drži Tanja Radonić ili na radionici tkanja koju vodi Vesna Sindik.

Pred kraj nedelje, napuni baterije na radionici Meditacije kod Dragane Mladenović, jer je jutro četvrtkom rezervisano upravo za ovu vještinu. 

Nakon toga, popodne od 16h do 20h čekaju te inspirativni časovi crtanja i slikanja koje vodi Iva G. Čelanović, predstavnica našeg Kreativnog centra Tivat.

Kao što možeš i sama zaključiti, nekoliko zanimljivih izbora je pred tobom. Na kom mjestu ćeš ponovo probuditi kreativnost u sebi, biraš samo ti. Mi čekamo tvoju prijavu!

KOntaktiraj nas

Čekamo tvoju prijavu!

kreativnicentartivat@gmail.com

Copyright @ Kreativni Centar Tivat/ Politika privatnosti/ Design and copy by ivanagrujic.com  

Podijeli