NAŠ
KREATIVNI
OTISAK

Programi vaninstitucionalne podrške ženama

Projekat je sproveden u okviru regionalnog projekta ReLOaD u periodu od maja 2018 do januara 2019, a finansiran od strane Evropske Unije kroz projekat UNDP-ja i Opštine Tivat.

VOLONTERSKE AKCIJE

Oslikavanje murala na O.Š.Drago Milović u okviru trećeg dijela međunarodne omladinske razmjene ''What is Europe'' u avgustu 2021 god. pod pokroviteljstvom OFAJ/DFJW; Oslikavanje murala na O.Š.Drago Milović u okviru međunarodne omladinske razmjene u Tivtu 2021,pod pokroviteljstvom OFAJ/DFJW; Podrška JK Delfin u realizaciji Evropskog prvenstva u jedrenju, Luštica Bay 2021 Eko program prvenstva; Oslikavanje ormarića na Pinama u okviru projekta Transforma, Turističke organizacije Tivat u okviru manifestacije Novembarski dani Tivta 2020; Oslikavanje jedara “Umjetnost reciklaže” u okviru 52 Balkanskog prvenstva u Jedrenju -Tivat, septembar 2019. godine; Oslikavanje marula u okviru Tivatske regate, april 2019.godine; Oslikavanje murala u Velikom gradskom parku sa ciljem promocije kulturno-istorijskog nasljeđa i ambijentalnog potencijala zaleđa Tivta, Oktobar 2018. godine; Podrška Expeditio-u pri oslikavanju murala na trafostanici u malom gradskom parku, 2014. godine.

What is Europe?

Projekat je realizovan u oblasti omladinske politike, tema mobilnost mladih od januara 2018. do avgusta 2021 godine u tri države Berlin (GER), Nantes (FR) i Tivat (CG) gdje je oslikan mural sa porukama mladih kakvu Evropu žele da vide. Donator : OFAJ/DFJW Francusko-Njemačka kancelarija za mlade; Francusko ministarstvo za sport i mlade

What is Europe?

Prvi deo projekta"What is Europe?" sproveden je u periodu od janaura do decembra 2018. godine. U pitanju je projekat omladinske internacionalne interkulturalne razmjene, koji je finansirala OFAJ/DFJW Francusko-njemačka kancelarija za mlade.

Žensko Socijalno preduzetništvo u kulturi

Ovaj projekat je realizovan u okviru regionalnog projekta ReLOaD u periodu 2019-2020. Oblasti kojima smo se bavili su socijalna politika, kultura i kreativno stvaralaštvo. Donator:Evropska Unija kroz projekat UNDP-ja i Opštine Tivat.

Jačanje omladinskog aktivizma u zajeDnici

Riječ je o kontinuiranom radu na jačanju omladinskog aktivizma u zajednici kroz programe omladinskog kluba,prvog institucionalno podržanog u CG, u periodu od jula 2014. godine do decembra 2017. godine. Projekti su finansirani od strane FAKT-fondacija za aktivno građanstvo i Opštine Tivat.

Copyright @ Kreativni Centar Tivat/ Politika privatnosti/ Design and copy by ivanagrujic.com  

Podijeli